help | 1 Swyx Meeting | Vergaderingen starten
1.6 Vergaderingen starten
Je kunt vergaderingen starten via een browser bijvoorbeeld.
Je start als volgt een vergadering
1 Voer het volgende adres in jouw browser in:
*De Swyx Meeting-aanmeldpagina wordt weergegeven.
2 Klik eventueel op Aanmelden als voorzitter.
3 Voer de aanmeldingsgegevens in die je hebt ontvangen via een welkomste-mail of jouw systeembeheerder en klik op AANMELDEN.
4 Wanneer je schrijft zich voor de eerste keer in, voert een naam in voor jouw vergaderzaal en klikt op WIJS KAMERNAAM TOE.
Nadat je jouw audio- en video-instellingen hebt opgegeven, zie ook stap Je definieert als volgt audio- en video-instellingen., kunt je een link met de naam van de kamer of de ID van de vergadering naar jouw klembord kopiëren.
Om jouw eerste inschrijving te voltooien, klikt je op GA NAAR JOUW KAMER.
*Er verschijnt een lege vergaderkamer.