help | 1 Swyx Meeting
1 Swyx Meeting
Met Swyx Meeting kunt je jouw online vergadering rechtstreeks vanuit jouw browser starten zonder extra software te hoeven downloaden. Je kunt ook een vergadering starten met jouw gesprekspartners tijdens een telefoongesprek via SwyxIt!. Swyx Meeting vergaderingen vinden plaats in een virtuele vergaderruimte en worden gestart en beheerd door een host. Gasten hoeven niet te beschikken over een Swyx Meeting-account of een SwyxIt!. Ze volgen gewoon de link in de uitnodigingsmail of bellen in. Gasten met hun eigen SwyxIt! worden automatisch doorgeschakeld naar de Swyx Meeting-website wanneer hun gesprekspartner is gestart met Swyx Meeting.
*
Let bij het opslaan en verwerken van persoonlijke gegevens op de geldende wetgeving betreffende persoons- en gegevensbescherming.Neem contact op met jouw systeembeheerder als je vragen heeft over de gegevensbescherming in SwyxWare.

*
Voor het verlenen van de dienst Swyx Messenger / Swyx Meeting worden gebruikersgerelateerde gegevens verzonden naar en verwerkt door onze orderverwerker, Voiceworks B.V. (ook onderdeel van de Enreach Group) op basis van een bijbehorend orderverwerkingscontract. Deze producten vereisen, elke keer dat ze worden gebruikt, het verzenden van verschillende gegevens zoals IP-adres, inloggegevens, chatberichten, namen van communicatiepartners, inbelnummers (Swyx Meeting), verzonden bestanden en inhoud van scherm delen (Swyx Meeting).

*
Als de host de verbinding met Swyx Meeting kwijtraakt, bijvoorbeeld omdat de internetverbinding wordt onderbroken, heeft hij 30 seconden de tijd om zich opnieuw aan te melden en de vergadering voort te zetten. Alle deelnemers worden op de hoogte gesteld van deze situatie. Als de host zich niet binnen deze periode opnieuw aanmeldt, moeten de gasten zich opnieuw aanmelden.