help | 1 Swyx Meeting | Deelnemen aan vergaderingen
1.9 Deelnemen aan vergaderingen
Je kunt deelnemen aan vergaderingen via SwyxIt!, e-mail link, inbelnummer of de Swyx Meeting login pagina. Als je neemt niet deel aan een vergadering via SwyxIt! of One-Click, je dient in te loggen met een kamercode.
Daarnaast kunt je inbellen op de vergadering.
*
Het is niet aan te raden om Swyx Meeting via een mobiele dataverbinding te gebruiken vanwege het hoge dataverbruik.

Je neemt als volgt deel aan een vergadering
1 Klik op de link die je via e-mail hebt ontvangen of voer het volgende adres in jouw browser:
of
voer via de telefoon het inbelnummer voor jouw land in.
*Door op de link te klikken, verschijnt de Swyx Meeting website.
*Als je inbelt, leidt een telefonische aankondiging je door het inlogproces.
*
Als je de vergadering-ID 3 keer verkeerd hebt ingevoerd, wordt het gesprek beëindigd. Je kunt de dial-in opnieuw starten.

*
Voor inbellen zonder One-Click, voert je de vergader-ID op jouw telefoon in via DTMF-toetsen. Hiervoor moeten de toetstonen op jouw toestel worden geactiveerd.

2 Klik op het vlaggetjessymbool om de taal voor jouw webinterface te selecteren, indien van toepassing.
3 Klik eventueel op MELD JE AAN.
4 Voer eventueel het vergaderings-ID in.
5 Voer een weergavenaam in en klik op VOLGENDE STAP.
6 Je definieert als volgt audio- en video-instellingen.
*
Mogelijk moet je Swyx Meeting toestemming geven om jouw camera en microfoon te gebruiken in jouw browserinstellingen.

Symbool
Uitleg
Schakel jouw camera in of uit.
Schakel jouw microfoon in of uit.
7 Stel je audio/video uitgang in.
Symbool
Uitleg
Selecteer de gewenste camera.
Op mobiele apparaten kunt je kiezen tussen een voor- en een achtercamera.
Alleen beschikbaar in de desktopversie:
Selecteer de gewenste microfoon.
Je kunt zien dat je het juiste apparaat hebt geselecteerd doordat de geluidsbalk reageert.
Alleen beschikbaar in de desktopversie:
Selecteer het gewenste audioapparaat.
Deze instelling is niet beschikbaar in Firefox.
Alleen beschikbaar in de desktopversie:
Klik op het symbool om de audio-uitvoer te testen.
*
Als je het gewenste audio-apparaat kiest, worden automatisch de
microfoon en de luidsprekers van het apparaat gebruikt. Wil je
een alternatieve microfoon- en luidsprekerkeuze, klik dan op de
drie stippen naast het gekozen audio-apparaat en geef alternatieven op door op "Custom" te klikken.

8 Deactiveer Ruisonderdrukking om achtergrondgeluiden niet langer te onderdrukken.
*
Klik tijdens een vergadering op om jouw audio/video-instellingen te specificeren of een foto te maken. Klik op TOEPASSEN om jouw instellingen op te slaan. Klik op om jouw instellingen te sluiten.

*
Als host kunt je tijdens een vergadering aan de hand van de kleur van de pictogrammen zien of de microfoon en de camera van een gast geactiveerd zijn.
Wit = geactiveerd, rood = gedeactiveerd

*
Klik tijdens een vergadering op en , en selecteer standaard of lage kwaliteit als videokwaliteit. Standaardkwaliteit gebruikt een hogere resolutie voor de video-overdracht, lage kwaliteit betekent minder laadtijd voor jouw computer.

*
Klik tijdens een vergadering op en en activeer Notificaties om geluidsmeldingen van Swyx Meeting te activeren.

9 Klik op DEELNEMEN.
*De host ontvangt een verzoek om jouw deelname. Zodra jouw deelname is bevestigd, wordt je toegelaten tot de vergaderruimte.
*Er kan een verzoek worden weergeven om Swyx Meeting gebruik te laten maken van jouw microfoon- en camera-instellingen.
*
Als je uit de vergadering bent gezet door de host, kunt je opnieuw vragen om deel te nemen door op de vergaderingslink in de e-mail te klikken en/of het vergaderings-ID in te voeren.

*
Klik op om de lijst van alle gasten weer te geven. De host is als zodanig gemarkeerd.