help | 1 Swyx Meeting | Swyx Meeting met SwyxIt! | Vergaderingen starten via SwyxIt!
Vergaderingen starten via SwyxIt!
Je kunt vergaderingen starten gedurende of buiten een oproep.
Je start als volgt een vergadering via SwyxIt!
1 Als Swyx Meeting is ingesteld als jouw standaard-app, klikt je op .
Als je Swyx Meeting voor de eerste keer start vanuit SwyxIt!, klikt je met de rechtermuisknop op en selecteert je Swyx Meeting – Intern en extern in de vervolgkeuzelijst’.
*Er wordt een nieuw Outlook-venster weergegeven. Als je Swyx Meeting start vanuit een oproep, is jouw gesprekspartner al geregistreerd als e-mailontvanger. Als je Swyx Meeting start buiten een oproep of als je verbonden bent met twee gesprekspartners, moet je de desbetreffende ontvanger(s) handmatig invoeren.
*Als je Swyx Meeting voor de eerste keer start vanuit SwyxIt!, wordt een aanmeldvenster weergegeven waarin je de aanmeldingsgegevens moet invoeren die je in een welkomste-mail of via jouw systeembeheerder hebt ontvangen.
*De Swyx Meeting-website wordt weergegeven in jouw standaardbrowser.
*De Swyx Meeting-website wordt weergegeven in de standaardbrowser van jouw gesprekspartner.
*
Als je bent verbonden met twee gesprekspartners terwijl je een vergadering start, wordt de Swyx Meeting-webpagina niet weergegeven en moeten in plaats daarvan de gesprekspartners de link in de e-mail volgen.