help | 1 Swyx Meeting | Uitnodigen van gasten
1.7 Uitnodigen van gasten
Je kunt gasten uitnodigen voor of tijdens een vergadering. Daarnaast kunt je een agenda-item sturen, dat wordt opgeslagen in het standaard kalenderprogramma van je en jouw gasten. Het maximale aantal deelnemers wordt bepaald door jouw Swyx Meeting licentie. Neem contact op met jouw systeembeheerder voor meer informatie.
*
Deelnemers die gebruik maken van de inbeloptie worden niet opgeteld bij het maximum aantal deelnemers, d.w.z. het aantal deelnemers dat inbelt wordt niet beperkt door jouw licentie.

*
Deze functie is alleen beschikbaar met Swyx Meeting 10.

Je nodigt als volgt gasten uit via e-mailĀ
1 Begin een vergadering.
2 Klik in een lege vergaderkamer op KOPIEER VERGADERLINK.
*Een korte uitnodigingstekst met de weblink naar jouw vergadering wordt naar jouw klembord gekopieerd.
3 Klik in een lege vergaderkamer op MAAK UITNODIGING en op KOPIEER UITNODIGING.
*De volledige uitnodigingstekst met web- en inbellink wordt naar jouw klembord gekopieerd.
4 Stuur de automatisch gegenereerde link via e-mail naar de juiste personen.
Je verzendt als volgt een kalendervermeldingĀ
1 Klik in een lege vergaderkamer op MAAK UITNODIGING en op AGENDA-UITNODIGING.
*Er verschijnt een invoerveld.
2 Voer een onderwerp voor de vergadering in.
3 Selecteer de datum en tijd.
4 Klik op DOWNLOAD.
*Het bestand wordt gedownload en opgeslagen in jouw browser download directory.
5 Open het bestand.
*Er verschijnt een venster in jouw standaardkalenderprogramma.
6 Stuur de kalendervermelding met meeting link, vergadering-ID en dial-in nummers via e-mail naar de juiste personen.
*Zodra de ontvangers het verzoek om een vergadering hebben bevestigd, wordt de agenda-item opgeslagen in hun agenda.
*
Je kunt de kalendervermelding ook eerst in jouw kalenderprogramma opslaan en later verzenden.

Je voegt als volgt gasten toe gedurende een vergaderingĀ
1 Klik op , op en vervolgens op .
*De weblink naar jouw vergadering wordt naar jouw klembord gekopieerd.
*
Onder dit menu-item ziet je het huidige en het maximum aantal deelnemers van jouw vergadering staan.

2 Klik op , op en vervolgens op .
*De weblink naar jouw vergadering wordt naar jouw klembord gekopieerd.
3 Stuur de automatisch gegenereerde link met de vergadering-ID via e-mail naar de juiste gasten.