help | 1 Swyx Meeting | Vergaderingen verlaten en beëindigen
1.31 Vergaderingen verlaten en beëindigen
Je kunt een vergadering op elk gewenst moment verlaten. Als host wordt dan met deze actie de vergadering beëindigd.
Je verlaat of beëindigt als volgt een vergadering
1 Klik op .
2 Bevestig de vraag met Ja.
*Wanneer je een vergadering verlaat als host, worden alle gasten verwijderd en alle gedeelde bestanden en de chatgeschiedenis gewist.
*Swyx Meeting logt je uit en stuurt je door naar de inlogpagina.
*
Als je de vergadering niet beëindigt via Swyx Meeting maar alleen maar de browser sluit, blijven alle bestanden behouden. De volgende keer dat je zich aanmeldt, wordt je gevraagd of je de bestanden wilt behouden of wissen.

Voor meer informatie over Swyx Meeting zie