help | 1 Swyx Meeting | Moderatorrechten toewijzen
1.28 Moderatorrechten toewijzen
Als host kun je moderatorrechten toekennen aan een gast, zodat de vergadering door kan gaan als jij weg moet.
*
Als een gast aan wie moderatorrechten zijn toegekend de vergadering verlaat en weer terugkeert, verliest hij zijn moderatorrechten.

*
Als de oorspronkelijke host vertrekt en weer in de vergadering komt, verliest de gast aan wie moderatorrechten waren toegewezen zijn moderatorrechten.

*
Als de oorspronkelijke host en de gast aan wie moderatorrechten zijn toegekend beiden de vergadering verlaten, eindigt de vergadering na 30 seconden.

Je wijst als volgt moderatorenrechten toe aan een gast
1 Klik als host op .
*De lijst van alle gasten wordt weergegeven.
2 Klik naast de gast aan wie je moderatorrechten wilt toewijzen op .
3 Klik op Moderatorrechten toewijzen.
4 Bevestig met Ja.
*De gast heeft nu ook moderatorrechten.