help | 1 Swyx Meeting | Vergaderings-ID wijzigen
1.25 Vergaderings-ID wijzigen
Bij het starten van een vergadering wordt een willekeurig ID gegenereerd, zodat alleen personen die zijn uitgenodigd toegang kunnen krijgen. Als host kunt je dit vergaderings-ID gedurende een vergadering opnieuw genereren.
Je wijzigt als volgt het vergaderings-ID
1 Klik op .
2 Klik op .
3 Klik op .
*
Als alternatief kunt je ook een naam voor de vergadering invoeren. Met deze naam bereiken de gasten nog steeds de vergadering, ook al is het ID veranderd. Deze functie is alleen beschikbaar met Swyx Meeting 10.

4 Bevestig met OK.
*Het vergaderings-ID is gewijzigd. Gasten kunnen de vergadering niet meer bereiken met de vorige ID of link.
5 Klik op Kopieer vergaderlink of Kopieer de inbellink en stuur de link via e-mail naar de juiste personen.