help | 1 Swyx Meeting | Vergaderingen opnemen
1.23 Vergaderingen opnemen
Als host kunt je de audio- en videotransmissie van een vergadering opnemen. Alle gasten krijgen een melding dat er een opname wordt gemaakt.
*
Let bij het opslaan en verwerken van persoonlijke gegevens op de geldende wetgeving betreffende persoons- en gegevensbescherming.Neem contact op met jouw systeembeheerder als je vragen heeft over de gegevensbescherming in SwyxWare.

*
Deze functie is alleen beschikbaar met Swyx Meeting 10.

*
Alle deelnemers worden over de opname geïnformeerd via een akoestisch signaal en een vermelding in het groepschatvenster.

*
De opnames worden opgeslagen in de .WEBM-indeling. Je kunt het formaat bijv. via Google Chrome of VLC-Mediaplayer afspelen.

Je neemt als volgt een vergadering op
1 Klik op .
*De lijst van alle gasten wordt weergegeven.
2 Klik op .
*De opname wordt gestart.
3 Klik op om de opname te stoppen.
*Het bestand wordt gedownload en opgeslagen in jouw browser download directory.
*
Sleep het bestand uit de map naar een leeg browsertabblad om het af te spelen in Google Chrome. Sleep het bestand naar de browser van Swyx Meeting om de opname te delen met de gasten van de vergadering.