help | 1 Swyx Meeting | Video's uitzenden
1.22 Video's uitzenden
Je kunt video's uitzenden via Swyx Meeting. Als gast moet je het videouitzending aanvragen bij de voorzitter. Als host moet je het videouitzending van gasten bevestigen voordat zij deze functie kunnen gebruiken.
*
Deze functie is alleen beschikbaar met Swyx Meeting 10.

*
Bij gebruik van een Apple Mac is het mogelijk dat de toegang tot de camera binnen Google Chrome per ongeluk is uitgeschakeld. Activeer de toegang voor Google Chrome binnen de instellingen (Systeemvoorkeuren |Beveiliging en privacy | Privacy).

*
In het algemeen kunt je video's uitzenden in .webm, .mp4 en .mov formaat. De ondersteuning is afhankelijk van jouw browser.

*
Apple Safari ondersteunt momenteel geen videouitzending.

*
Mozilla Firefox ondersteunt momenteel geen videouitzending.

Om een video uit te zendenĀ
1 Klik in jouw videovenster op .
*De voorzitter kan een verzoek ontvangen dat je een video wilt uitzenden.
*
Klik als voorzitter op en TOESTAAN om het videouitzending te bevestigen voor de desbetreffende gast.

2 Klik op VIDEO UITZENDEN.
3 Selecteer een video van jouw bestandssysteem.
*De video wordt aan alle deelnemers aan de vergadering getoond.
Symbool
Uitleg
Speel de video af voor alle deelnemers.
Pauze video.
Pas het volume aan (alleen jouw eigen instellingen worden gewijzigd, niet die van de andere deelnemers).
Bekijk de video in volledig scherm (alleen jouw eigen instellingen worden gewijzigd, niet die van de andere deelnemers)
Verlaat de volledige schermmodus (alleen jouw eigen instellingen worden gewijzigd, niet die van de andere deelnemers)
Dempen tijdens het afspelen
Stomme eigen microfoon tijdens de uitzending.
Wanneer de weergave wordt gepauzeerd of gestopt, wordt jouw microfoon automatisch opnieuw geactiveerd.
STOPPEN MET UITZENDEN
Stop video.