help | 1 Swyx Meeting | De weergave van de videovensters wijzigen
1.18 De weergave van de videovensters wijzigen
Je kunt het videovenster van één deelnemer of de videovensters van maximaal 25 deelnemers (desktop) of 6 deelnemers (smartphone/tablet)tegelijkertijd weergeven.
*
Videovensters van deelnemers waarvan de video is uitgeschakeld, worden niet weergegeven. Je vindt deze deelnemers in de lijst van alle gasten onder .

Je wijzigt als volgt de weergave van de videovensters
1 Klik op .
*De videovensters van alle deelnemers worden weergegeven (max. 25).
2 Klik en sleep de schuifregelaar naar rechts om het aantal weer te geven videovensters per keer in te stellen.
*Er verschijnt een voorbeeld van jouw instellingen.
*
Wanneer het maximum aantal gelijktijdige vensters wordt overschreden, worden de resterende videovensters in het onderste deel van het scherm verkleind weergegeven. Om een van de resterende videovensters in groot formaat weer te geven, sleept je het naar het hoofdgebied.

3 Klik op het videovenster van een deelnemer om het in het maximumformaat weer te geven. Klik als host op het videovenster van een gast