help | 1 Swyx Meeting | De microfoon dempen en de camera deactiveren
1.16 De microfoon dempen en de camera deactiveren
Je kunt op elk gewenst moment jouw microfoon dempen en jouw camera deactiveren. Als host kunt je tevens de audio- en videotransmissie van jouw gasten deactiveren. Als gast kunt je de aandacht van de host vragen, zodat hij jouw audio- en videotransmissie opnieuw kan activeren. Zie tevens De moderator een handsignaal geven.
*
Wanneer een gast gedempt is, wordt dit aangegeven door een pictogram onderaan hun videovenster.
Als een gast zijn of haar microfoon gebruikt, ook al is de camera gedeactiveerd, wordt dit aangegeven met een rond, pulserend symbool bovenin het videovenster van de gast .

Je dempt de microfoon en deactiveert de camera als volgt
1 Klik in in je video venster om de microfoon te dempen.
*Het pictogram wordt doorkruist en de andere deelnemers kunnen je niet meer horen.
2 Klik in in je video venster om je camera uit te schakelen.
*Het pictogram wordt doorkruist en de andere deelnemers kunnen je niet meer zien.
Je deactiveert als volgt de audio- en video-instellingen van een gast
1 Klik op .
*De lijst van alle gasten wordt weergegeven.
2 Klik in de regel van de betreffende gast op om de microfoon te dempen.
3 Klik in de regel van de betreffende gast op om de camera uit te schakelen.
Je deactiveert als volgt de audio- en video-instellingen van alle gasten
1 Klik op .
*De lijst van alle gasten wordt weergegeven.
2 Activeer Video (alle deelnemers)of Audio (alle deelnemers) om de camera of microfoon van alle gasten uit te schakelen.
*
Groene schakelaar = de instelling geldt voor alle gasten.
Gele schakelaar = de instelling geldt alleen voor individuele gasten.

*
Activeer Video (alle deelnemers)of Audio (alle deelnemers) om de camera of microfoon van alle gasten weer te activeren.