help | 1 Swyx Meeting | Achtergrond vervagen
1.14 Achtergrond vervagen
Je kunt de achtergrond van jouw video vervagen om details in de achtergrond te verbergen.
*
Achtergrond vervagen en een achtergrondafbeelding instellen worden momenteel alleen ondersteund door Microsoft Edge en Google Chrome voor Desktop.

Je activeert als volgt het vervagen van de videoachtergrond
1 Klik op .
2 Klik op .
3 Klik op Achtergrondvervaging.
4 Schuif de schuifregelaar naar rechts om de achtergrond onscherp te maken en naar links om hem scherp te stellen.
*De achtergrondvervaging is zichtbaar voor alle deelnemers.
*
Activeer Onthoud dit effect om het effect te bewaren voor je volgende vergadering.