help | 1 Swyx Meeting | Wachtwoord resetten
1.5 Wachtwoord resetten
Je kunt jouw wachtwoord resetten en een nieuw wachtwoord laten toesturen.
Je stelt als volgt jouw wachtwoord opnieuw inĀ
1 Klik op de aanmeldpagina op Wachtwoord vergeten?.
*Je wordt naar de pagina geleid voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
2 Voer het e-mailadres in waarmee je bent geregistreerd voor Swyx Meeting.
3 Klik op Wachtwoord opnieuw instellen.
*Er wordt een e-mail verstuurd naar het ingevoerde e-mailadres.
4 Klik op de link in de e-mail.
*Je wordt doorgestuurd naar de pagina voor het aanmaken van eennieuw wachtwoord.
5 Voer een nieuw wachtwoord in en herhaal dit om het te bevestigen.
*Je kunt zich aanmelden bij Swyx Meeting met jouw nieuwe wachtwoord.