help | 1 Swyx Meeting | Algemene vereisten
1.3 Algemene vereisten
Software
*Desktop: Google Chrome, Edge Chromium vanaf versie 72, Mozilla Firefox vanaf versie 65 Microsoft Edge, Apple Safari vanaf versie 13.1
*Mobile: Google Chrome vanaf versie 72 Samsung Internet Browser, Apple Safari vanaf versie 13.1
*
Bij gebruik van een Apple Mac is het mogelijk dat de toegang tot de camera en het gebruik van de schermopname binnen Google Chrome per ongeluk is uitgeschakeld. Activeer de toegang of het gebruik in de instellingen.

*
Het is niet aan te raden om Swyx Meeting via een mobiele dataverbinding te gebruiken vanwege het hoge dataverbruik.