help | 1 Swyx Meeting | Swyx Meeting met SwyxIt! | Reset de Swyx Meeting aanmeldingsgegevens via SwyxIt!
Reset de Swyx Meeting aanmeldingsgegevens via SwyxIt!
Je kunt jouw Swyx Meeting aanmeldingsgegevens op de SwyxIt! gebruikersinterface resetten.
Je reset als volgt jouw Swyx Meeting aanmeldingsgegevens
1 Klik met de rechtermuisknop op en selecteer Reset Swyx Meeting Credentials in het contextmenu.
*Jouw aanmeldingsgegevens zijn gereset. De volgende keer dat je Swyx Meeting van SwyxIt! start, verschijnt er weer een aanmeldingsdialoog waarin je jouw gegevens moet invoeren.