help | 1 Swyx Meeting | Swyx Meeting met SwyxIt! | Swyx instellen als jouw standaard samenwerkings-app
Swyx instellen als jouw standaard samenwerkings-app
Als je al jouw vergaderingen wilt laten starten in Swyx Meeting, kunt je de toepassing instellen als standaard.
Je stelt Swyx als volgt in als jouw standaard samenwerkings-app
1 Klik met de rechtermuisknop op en selecteer Eigenschappen in het contextmenu.
Het dialoogvenster voor de lokale configuratie wordt geopend.
2 Selecteer Swyx Meeting – Intern en extern.
3 Klik op OK.
*Als je op klikt, wordt in het vervolg direct Swyx Meeting geopend.