Vereisten
*Jouw systeembeheerder moet je hebben gemachtigd om Samenwerken te gebruiken
*Je hebt bij de installatie van SwyxIt! Swyx Meeting geselecteerd, zie ook de SwyxIt! User Documentation.
*Samenwerken is geactiveerd in jouw SwyxIt! (menu Instellingen | Gebruikersprofiel, zie ook de SwyxIt! User Documentation, hoofdstuk „ Configuration“, sectie „User Profile“)
*Je gebruikt Microsoft Windows versie 7, 8, 8.1 of 10
*Je gebruikt Google Chrome (desktop of mobile) of Edge Chromium vanaf versie 72, Mozilla Firefox vanaf versie 65, Mircosoft Edge (desktop of mobile), Apple Safari of iOS vanaf versie 13.1, Samsung Internet Browser (mobile)
*
Het is niet aan te raden om Swyx Meeting via een mobiele dataverbinding te gebruiken vanwege het hoge dataverbruik.

*Als je deelnemers van SwyxIt! wilt uitnodigen via e-mail, moet Outlook zijn ingesteld als jouw standaard e-mailprogramma